top of page
encomolnar

Húsvéti forgatag 2024

Budaörs- Kamaraerdő vidám gyerekzsivajtól volt hangos március 31.-én a HÚSVÉTI FORGATAG 2024 elnevezésű családi rendezvénynek köszönhetően, melynek Kamaraerdő hatalmas parkja adott otthont a Kamaraerdei Közösségi Ház szervezésében.





A szabadtéri mulatságon kipróbálhatták a gyerekek az arcfestést, a pónin lovaglást, a kézműves sarokban pedig festhettek tojás vagy készíthettek bárányt. Állatsimogató is várta őket, ahol láma, nyuszi, bárány, alpaka, szamár, kecske és csibe etetésre és simogatásra volt lehetőség.







Emellett vidámpark is várta őket, ami ráadásul még hétfőn is nyitva volt a repetázni vágyók számára.















Aki éppen nem az ugrálóvárban, dodzsemen, kisvonaton vagy a körhintán ült az nézhette az egymást követő izgalmas gyerekműsorok valamelyikét:


Először Almási Misi és Nyuszika csalt mosolyt az arcokra.









Aztán a Babtársulat - 3 méteres óriás bábos előadással színesítette a programot.







Őket a RépaRetekMogyoró együttes követte, akik a park minden látogatóját megmozgatták legkisebbektől a legnagyobbakig vidám játékaikkal, melyekkel a dalaikat kísérték.








A műsorok sorát Bölöni Réka bábszínháza zárta. 







És ráadásként egész nap ment a Nyuszivonat, ami az egész családot bevonta a szórakozásba.





Kora délután volt egy kis tojásvadászat is, ahol az elrejtett tojásokat kereshették meg a gyerekek és tojásfát is díszítettek.


Ennivaló gyanánt volt lángos, hamburger, palacsinta, kürtőskalács, vattacukor és mindenféle vásári édegességek.





Köszönjük az előadóknak, kirakodóknak és a látogatók sokaságának, hogy eljöttek és a Paper Plane Photography-nak, hogy fotóival ismét megörökítette az eseményt.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page